JAZZBAH

Tomeu Penya

Tomeu Penya

JAZZBAH - PASSEIG ES PLA DE SANT JOAN, 3

07760 CIUTADELLA DE MENORCA, ILLES BALEARS, ES

Veure mapa

Enguany estrena nou disc amb Dotze noves cançons que en presenten a un inspiradíssim Tomeu amb el seu particular estil, cançons d'amor i músiques més festives, pinzellades countries, d'arrel i fins i tot un rap, s’intercalen sempre amb la empremta única del cantautor de Vilafranca de Bonany. A més amb el grup mallorquí Isla San Juan interpreta -Illes- fidel testimoni de que el cantant de Vilafranca es pot adaptar a qualsevol estil.

La sensibilitat de Tomeu també està molt present amb la cançó Recordant-te, que va compondre durant la recerca del petit Artur que va desaparèixer a la torrentada del llevant de Mallorca em mes d'octubre del 2018.

R.D.I. República Democràtica Independent es el nom del seu darrer disc i diu…..

...atenció hem de construir una murada amunt mes alta que se den especuladors, polítics corruptes, gent que no saluda i sobretot... els qui maltractin ses dones... i de la resta del món em farem una reserva.... Tomeu Penya vol crear una comunitat amb tots el pobles del Pla de Mallorca i la proposta la fa amb una aferradissa cançó a ritme de RAP. www.facebook.com/TomeuPenyaOficial

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva