JAZZBAH

Gossos

Gossos

JAZZBAH - PASSEIG ES PLA DE SANT JOAN, 3

07760 CIUTADELLA DE MENORCA, ILLES BALEARS, ES

Veure mapa
Poques bandes del país han arribat a aquesta fita tan assenyalada. Ho fan en un dels moments més dolços de la seva trajectòria, al Zenit.
Aquest any portaran a terme una gira especial on les protagonistes, més que mai, seran les cançons. Un recull d’èxits. Una autèntica celebració per a més de tres generacions de persones que els han acompanyat durant aquests 25 anys.
Cançons amb missatge, optimisme i compromís per a construir un món millor. Hi són des de la dècada dels 90, en plena explosió musical del país. Des d’aleshores, Gossos han sabut reinventar-se, adaptar-se als nous temps, donant sempre el millor en tot tipus d’espais, vivint el present, mirant el futur i amb respecte pel passat. Aquesta gira estarà marcada per dos concerts molt especials i singulars: un al mes de maig a l’Auditori de Barcelona, i l’altre al mes de desembre, per tancar la gira a la seva ciutat natal, Manresa.
Aquesta serà una gira especial i de final d’etapa ja que Gossos faran una aturada durant el 2019 i no se’ls podrà veure en directe. Haurà arribat el moment d’endinsar-se de nou en el procés creatiu. www.gossos.cat
Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva