JAZZBAH

The Binigaus Band

The Binigaus Band

JAZZBAH - PASSEIG ES PLA DE SANT JOAN, 3

07760 CIUTADELLA DE MENORCA, ILLES BALEARS, ES

Veure mapa
Organitza:

MENORCA C.K. SL

Arriba a Jazzbah una de les bandes més estimades i festives del panorama musical menorquí i es que The Binigaus Band és sinònim de gresca. Després de celebrar els seus primers 10 anys de vida amb la publicació del seu tercer disc, Fauna (2022), la formació oferirà un repàs de la seva trajectòria amb un grapat de bones cançons i el seu particular sentit de l’humor.

 

The Binigaus Band és una banda menorquina de rock formada a Es Migjorn Gran (Menorca) el 2012, composta per Maixx Gomila (veu i saxo), Johnny Pascual (teclats i veus), Josep Sales (bateria), Joan Coll (baix i veus) ) i Pere Arguimbau (guitarra i veus).

 

El grup té publicats tres treballs: Quina videta (2018), Seguir caminant (2019) i Fauna (2022). Als seus inicis combinaven les seves composicions pròpies amb versions d'Elvis Prestley i Queen, encara que actualment el grup està totalment centrat en les seves cançons pròpies, desenvolupant un estil propi i personal.

 

The Binigaus Band defineix el seu estil com a “so Binigaus”, davant la dificultat de trobar una definició estàndard, a causa dels diferents estils musicals que formen les seves composicions (pop, rock, reagge, surf, swing, country, etc).

 

I és que hi havia moltes ganes de passar-ho de dalt de tot amb aquesta banda menorquina i aquí els teniu.

 

Les entrades per als seus concerts volen, així que, no badeu! 

TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva