FUNDACIÓ PALAU

3 de Juliol - TEIÀ

3 de Juliol - TEIÀ

20:00h Salvatge Cor + Meritxell Cucurella - Jorba - 20.45h: Lu Rois - 21.40h: Ikram Bouloum

Parc Arqueològic Cella Vinària, - Carrer d'Ernest Lluch, 41,

08329 TEIA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

FUNDACIÓ PRIVADA PALAU

20 h

Salvatge Cor + Meritxell Cucurella-Jorba

Els mallorquins Salvatge Cor, una banda de lo-fi i art pop, s’associen amb la catàrtica poeta Meritxell Cucurella-Jorba. Fundada el 2013 pel poeta i compositor Llorenç Romera Pericàs (guitarra i veu), Salvatge Cor és una banda en constant transformació que barreja talent líric i experimentació sònica. El 2019 van publicar el disc Bruixes, que els va obrir la porta a nous públics i diversos reconeixements, com ara el premi Enderrock 2020 de la Crítica al millor disc revelació dels Països Catalans. Són una de les propostes destacades de l’escena mallorquina actual, al costat de noms com els de Maria Jaume (que toca també al Poesia i + diumenge 4) i a partir dels camins oberts per Miquel Serra i Antònia Font, entre d’altres. Completen la banda Sara Mingolla (teclat), Pere Font (baix) i Faust Morell (guitarra). Amb Meritxell Cucurella-Jorba —un esclat d’entusiasme poètic establert a les Garrigues— fa temps que s’entenen bé. Han compartit escenari en diverses ocasions i plegats prometen una amalgama tel·lúrica de pop i estrèpit, de versos punyents i guitarres flonges: una paisatge de secà amb la brisa de mar. Meritxell Cucurella-Jorba arriba, a més, amb un nou llibre sota el braç: Verticalitat i delinqüència


20.45 h

Lu Rois

L’any passat ja va passar pel festival per acostar-nos els poemes d’Erri de Luca juntament amb David Fernàndez, però aquest any ho fa per defensar les composicions de l’aclamat Microcosmos, un disc publicat el 2020 que gravita sobre la maternitat i la fragilitat dels començaments. Acompanyada a l’escenari pel talent de Santi Careta, Lu Rois promet un concert d’alta sensibilitat, amb unes lletres que s’enfilen cel amunt com el fum que allibera un cor en funcionament. En les seves cançons, la sabadellenca posa en joc una veu trencadissa i sinuosa i unes composicions exquisides que són en conjunt el seu segell particular. I ho fa amb unes lletres que transiten vides, anhels i futurs, i amb extrema sensibilitat, “Mutant els dubtes i les pors en música i llaurant i convidant al ball més dolç, ara que hem aprehès que com més ballem menys ens prendran”, tal com afirma David Fernàndez. Lu Rois és una droga tova d’efectes inesperats i profunds.


21.40 h

Ikram Bouloum

Ikram Bouloum és una força d’impulsió artística en moltes direccions i creiem que no ens equivoquem en afirmar que serà una de les sorpreses musicals més destacades d’aquest any. Nascuda a Torelló de pares marroquins, en els seus concerts combina l’amazic, el català i l’anglès. Acaba de publicar l’EP Ha-bb5, que uneix una tragèdia i un naixement a través de cinc temes produïts per Mans O, un dels noms de referència de l’electrònica actual i que també l’acompanya en els seus directes. El projecte pretén desplegar un diàleg estètic entre les electròniques més contemporànies d’Occident i una reinterpretació personal de l’estètica musical popular i de ball del Magreb. De caràcter feminista, emancipat i innovador, la música que planteja Ha-bb5 explora un so radical que destrueix les dicotomies i els clixés, que construeix ponts entre tradicions musicals i literàries i que parla des d’un present rabent. Posem punt final a aquesta vetllada de veus poderoses amb unes cançons que ens faran viatjar entre mons i entre temps.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva