FUNDACIÓ PALAU

2 de Juliol - SANT VICENÇ DE MONTALT

2 de Juliol - SANT VICENÇ DE MONTALT

20:00h: Raquel Santanera - 20.30h: Neus Borrell i Bru Ferri - 21.15h: Anna Andreu

Parc dels Germans Gabrielistes - Carrer de la Torrassa, 114

08394 SANT VICENÇ DE MONTALT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

FUNDACIÓ PRIVADA PALAU


20 h

Raquel Santanera

Estrenem un nou escenari del Poesia i +, el del parc dels Germans Gabrielistes, amb una poeta incontenible: Raquel Santanera. Autora de Teologia poètica d’un sol ús (2015) i De robots i màquines o un nou tractat d’alquímia (2018) —i amb Reina de rates: crònica d’una època en premsa—, la poeta de Manlleu s’ha fet un lloc destacat en la rica escena de la poesia catalana actual amb una energia espontània i reflexiva, amb una veu contundent i arrelada que aborda el gènere des d’una poesia cíborg, víctima d’un present que tot ho amara. A banda dels seus múltiples recitals —gustosos, tendres, picants—, Santanera també és responsable del cicle de poesia i art Els Vespres Malgastats a Osona i de la programació de l’Horiginal, al costat de Maria Sevilla i Laia Carbonell. La violència d’una pistola i l’orfebreria de bisturí es troben en una poesia ensolcada en la tradició que vol ser una clariana enmig del bosc.

 

20.30 h

Neus Borrell i Bru Ferri

A l’escalf del Konvent de Berga —el gran laboratori cultural de Catalunya—, Neus Borrell i Bru Ferri han anat construint una complicitat difícil de descriure —fràgil, plujosa, sinuosa, íntima— articulada al voltant de la suma de les dues veus i el piano. A Llibretes i orogènesis (2021), el seu segon àlbum, repassen un bon ventall de poetes —Maria-Mercè Marçal, Blanca Llum Vidal, Pepe Sales, Oriol Sauleda...— i combinen la veu més arrelada amb l’aire i la dispersió del piano. De Sant Pol de Mar ella i de Sant Vicenç de Montalt ell, en directe agombolen l’oient atent i el passavolant, es deixen anar sense mapes, tal com fan a l’hora de compondre. És sens dubte una proposta molt orgànica, que enllaça cadències i viures diversos i que musicalment transita diferents estils sense descriure’n cap en concret. En alguns moments sonen com una crescuda de riera o un mar encrespat, de vegades com cotó fluix o un suau vespre d’estiu. Però sempre amb la senzillesa de qui s’acosta sense fer soroll a mitjanit, quan tothom dorm.


21.15 h

Anna Andreu

Anna Andreu i Marina Arrufat pugen a l’escenari per tancar aquesta jornada d’estrenes i nous viatges. Després de dos discos amb Cálido Home, la vallesana Anna Andreu va publicar l’any passat el seu primer àlbum en solitari, Els mals costums (2020), produït per Jordi Matas. En aquest disc, Anna Andreu es deixa anar per prescindir de faramalla i reforçar la veu, acompanyada per la violinista Marina Arrufat, que aquí toca la bateria, el teclat i fa els cors. Són vuit cançons honestes, a mig camí entre el pop i el folk, amb una poètica quotidianament indefinida, natural i màgica alhora, nascudes d’una mirada endins i d’una estreta complicitat amb Arrufat. I és que aquest disc també ha suposat una decisió dràstica: Anna Andreu ha pres les regnes de la seva vida per dedicar-se completament a la música, i si bé és cert que ha topat amb un desastre imprevisible —aquesta pandèmia que encara cueja—, la intimitat que desprenen les seves cançons s’ha escolat en moltes llars. Ara, doncs, és un bon moment per descobrir-la en directe i esventrar la nit. 

TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva