FUNDACIÓ PALAU

Berta Giraut i Mireia Tejero / David Castillo i Xarim Aresté / Inspira

Berta Giraut i Mireia Tejero / David Castillo i Xarim Aresté / Inspira

Parc dels Germans Gabrielistes - Carrer de la Torrassa, 114

08394 SANT VICENÇ DE MONTALT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

FUNDACIÓ PRIVADA PALAU


Berta Giraut i Mireia Tejero

Es van conèixer el 2021 per un encàrrec professional i de seguida van voler aprofitar la química entre les dues per perpetrar un diàleg insòlit entre poesia i música. Coneixíem la Berta Giraut només com a actriu en teatre i televisió, fins que el 2020 ens va sorprendre amb el recull Com l’estel que no hi és, que amb un dir pausat escomet amb violència les relacions i el cos. Fa anys que escriu poesia, però fins ara no s’havia atrevit a publicar-la. Per la seva banda, Mireia Tejero és un nom clàssic de la música més irreverent i personal, una persona d’aquelles que no fa concessions. Ha estat en múltiples projectes musicals des dels anys vuitanta i amb el seu saxo ja ha improvisat al costat de molts poetes i artistes de tota mena. De la col·lisió entre aquests dos astres en surt una proposta contundent i detallista alhora, amb un vers ben dit i l’esgarip del vent, ideal per a un espai com el parc dels Germans Gabrielistes, obert al vent i al mar.  

 

David Castillo i Xarim Aresté, Himnes de Fata Morgana

En aquesta vetllada de rock i contundència, no podien faltar dos noms que ja han passat per separat pel festival i que ara es baten en duel: David Castillo i Xarim Aresté. Fa anys que es coneixen, però no va ser fins als temps pandèmics que van coincidir al barri de Vallcarca i van començar a jugar a cartes amb versos i ritmes. David Castillo és autor d’una vasta obra poètica i segurament una de les persones decisives perquè avui dia hi hagi una escena de recitals a Catalunya tan potent, mentre que Xarim Aresté és un guitarrista superdotat que també flirteja amb la poesia i la pintura, una ànima curiosa de mena. De la col·laboració entre aquests dos rockers irredempts ha sorgit, en forma de diàleg, un recital ple de vitalisme i una mirada creativa sobre el desastre, amb alegria i coratge.

 

Inspira

Amb 15 anys de trajectòria, Inspira és tot un grup de culte en l’escena barcelonina, liderat pel carismàtic Jordi Lanuza. Acaben de publicar Acaba i comença, un disc que trenca un silenci de cinc anys. Produït per Pau Vallvé, és un disc que mira enrere però que al mateix temps obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. Com sempre, Inspira fan gala d’un so vigorós i profund, amb unes lletres delicades que s’enlairen amb les guitarres. En 15 anys només han publicat cinc discos, però s’han guanyat a pols la categoria de banda de culte que no deixa indiferent. Feia temps que volíem que passessin pel festival, i ens sembla que aquest escenari privilegiat els anirà perfecte: un crit encès que, des del capdamunt de Sant Vicenç de Montalt, s’estavella contra el mar.

 

TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva