8 JAZZING-FESTIVAL DE JAZZ DE SANT ANDREU & 23RJAZZ EDUCATION STAGE

Jazzing


8è JAZZING- FESTIVAL DE JAZZ DE Sant Andreu & 3r JAZZ EDUCATION STAGE


Aquest 2021 la Sant Andreu Jazz Band fa 15 anys i ho celebrem amb molta il·lusió, esperança i agraïment en aquesta vuitena edició del Jazzing Festival en la que també volem rememorar i retre homenatge a la figura del gran trombonista i amic Toni Belenguer, que ens ha deixat recentment i que va col·laborar en diverses ocasions amb nosaltres.


Estan sent temps difícils per moltes persones i per moltes entitats. L'art i la cultura han patit i pateixen especialment. La Sant Andreu Jazz Band està passant per moments difícils, però així i tot hem decidit seguir amb el festival perquè creiem que la música no pot parar. Tot i les dificultats, la vida continua i sentim i ens fan sentir que el que fem és important, per això seguirem endavant amb el nostre objectiu de portar la música de jazz al districte de Sant Andreu i compartir la nostra manera de treballar amb els joves amb totes aquelles persones que hi estan interessades.


Un any més, el vuitè, arriba el Jazzing Festival, adaptant-se a la situació actual, amb l'esperança que el pròxim any el puguem dur a terme amb total llibertat i que puguem tornar a omplir els carrers i les places amb la música que estimem, el jazz.


De moment, amb tota la il·lusió, aquí tenim un nou JAZZING FESTIVAL i un nou JAZZ EDUCATION STAGE.


Us esperem!


Joan Chamorro