FUNDACIÓ PALAU

Àngels Moreno / Cavallo / Sandra Monfort

Àngels Moreno / Cavallo / Sandra Monfort

Pati de les Antigues Escoles - Carrer de Santa Clara, 2

08395 SANT POL DE MAR, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

FUNDACIÓ PRIVADA PALAU

Àngels Moreno

Àngels Moreno obre una nit 100% valenciana. Nascuda a València el 1993, combina el seu ferm compromís poètic amb l’àmbit de la medicina. Als 21 anys va publicar el seu primer llibre, Clarobscur, i de llavors ençà n’han vingut quatre més: Extrema al·legoria (2015), L’usurpador (2017), L’agulla i Exposició (2022), que acaba de publicar Documents Documenta. Incansable i curiosa de mena, amb una mirada ben ampla, també ha fet incursions en la crítica i l’assaig i ha col·laborat amb diversos mitjans. A poc a poc i amb passa ferma s’ha anat fent un lloc destacat en la poesia catalana actual. Acosteu-vos a descobrir per què.


Cavallo 

Liderats pel poeta alcoià Hugo Mas, Cavallo és una de les propostes més suggerents de la poesia recitada i l’spoken word fets en català. Cavallo és en si mateix un món propi, en què l’experimentació sonora, la densitat musical i els sons urbans serveixen a Hugo Mas per navegar amb els seus textos i endinsar-nos en el seu univers. A mig camí entre el free jazz i el rock —i amb unes quantes derives musicals més difícils de resumir—, presenten un directe contundent i inconfusible, de vegades agressiu, de vegades fugisser. La banda està composta per Elies Fuster (bateria), Pep Ahuir (piano i hammond), Hugo Mas (saxo, guitarra amb arc i veu) i Alan Welch (trompeta). Tots ells ens conduiran cap a una ciutat encara per explorar.


Sandra Monfort

L’any passat va obrir el festival amb el grup Marala, però aquest any ve a presentar la seva proposta en solitari. La música de Sandra Monfort és un viatge a les profunditats marines de l’ésser; la seva veu dolça i ferma ens agafa de la mà i ens acompanya durant la submersió. Allà baix, ens mostra tots els monstres que habiten al fons: la nostra ferida eterna bategant humida i l’amor que la cura, la por que l’esguerra i tots els matisos verdosos navegant-nos. El seu disc de debut, Niño reptil ángel, és un viatge a l’univers aquàtic de les seves cançons: arrelades, sòlides, prenyades de penombra marina i de llum de lluna filtrant-se per la superfície de la mar, ens descobreixen la càrrega de bellesa feroç, passiva, quieta i silenciosa que hi ha al món i el dolor humà que la pertorba. Amb un to pur, sincer i humil, canta a l'amor, al sexe, a la mare, a la mort, al dol... Si l’any passat us vau enamorar de Marala, no us la podeu perdre!


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva