JOVENTUTS MUSICALS DE SABADELL

DE HOLLYWOOD A BROADWAY

DE HOLLYWOOD A BROADWAY

Orquestra d'Acordions de Sabadell

.AMFITEATRE ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859. - C/ D'EN FONT, 1

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa

Musicals que arriben a las pantalles de cinema, pel·licules musicals que es transformen en musicals als escenaris… En definitiva, la música per a l’espectacle.  De Broadway a Hollywood i viceversa. Gaudeix de la música de Cabaret, Els miserables, Pirates del Carib, o Star Wars, entre d’altres, de la mà de l’Orquestra d’Acordions de Sabadell.

L´Orquestra d´Acordions del Conservatori de música de Sabadell, es forma  l´any 1991 sota la direcció de Miquel Àngel Maestro, professor d´acordió del Conservatori Professional de música de Sabadell. Neix arrel de les inquietuds musicals dels seus components, i intenta donar a conèixer l’acordió des d’una vessant clàssica,  sense oblidar l´arrel popular que aquest instrument ha tingut i té al nostre país. És per això que el repertori de la formació inclou  obres clàssiques, populars i contemporànies.

Ha fet actuacions arreu de Catalunya i d’Espanya, així com intercanvis amb altres formacions acordionístiques, com la d’Irún,  Arrasate, Lasarte  i  Filderstadt (Alemanya). L’any 2010 va fer concerts a Bulgària (Sofia i Plovdiv) i Alemanya (Leipzig i Frankenberg). Ha enregistrat tres CD’s, l’últim al 2009, dedicat en bona part a la música d’Astor Piazzolla i al tango. Ha rebut diferents guardons destacant el 1r. Premi al “Concurso internacional d’orquestas d’acordeón” en Arrasate-Mondragón (2003),el 1r. premi al “Concorso Internazionale per Orchestre di Fisarmoniche” a Castelfidardo (Itàlia) l’any 2006, o el 2n. Premi al “Vè. European Festival of  Orchestres” a Praga l’any 2008. Els seus últims espectacles, Passió-Tango, Música de cinema i El tango de sempre, aquest últim amb la cantant argentina Sandra Rehder, ha tingut molt bona acollida.

PROGRAMA

 

Piratas del Carib                      Klaus Badelt

StarWars                                  John Williams

Cats                                         Andrew Lloyd Webber

Les miserables                         C.M Schönberg/A Boublil

La Llista d’Schindler               John Williams

Cabaret                                     John Kander

The Lord of the dance              Ronan Hardiman

Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, FILA:{{butaca.txtfila}} BUTACA:{{butaca.txtbutaca}} {{butaca.descripcion}}
Zona/Butaca Tarifa Preu
{{linea.zona}} Fila {{linea.fila}} Butaca {{linea.butaca}}
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numerada Zona sense numerar Zona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (' | ' + (zonaprecio.precioHasta | number:2) + ' EUR') : ''}} Butaca seleccionada No disponible

Tornar

Establint la teva reserva