FESTIVAL ACCENTS

Xavi Sarrià: ‘Música, ràbia i amor’

Xavi Sarrià: ‘Música, ràbia i amor’

Sala Lo Submarino - Carrer de Granollers, 11

43204 REUS, TARRAGONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Associació Empenta Cultural


Després de 30 anys de trajectòria, les cançons de Xavi Sarrià han esdevinguts fonamentals per entendre la música del nostre país. Durant tres dècades, l’obra del valencià ha esdevingut banda sonora de diferents generacions. Unes cançons que han deixat una profunda petjada i que es remunten al 1994, any que va publicar la primera demo amb Obrint Pas, mítica formació que Sarrià va fundar un any abans i que va desafiar el boicot institucional per convertir-se, contra tot pronòstic aleshores, en un dels grups més populars i internacionals de la nostra música.

Aquesta trajectòria va continuar l’any 2017 amb una nova i intensa etapa que ens ha deixat un nou repertori de cançons de Xavi Sarrià que s’han convertit altra volta en autèntics himnes populars, com ara “No s’apaguen les estreles”, “Renaixem”“Amb l’esperança entre les dents”“Alliberar-nos”“Un foc que creix” o el seu últim llançament, “Balansiya”.

Per a celebrar aquesta trajectòria Xavi Sarrià prepara per al 2024 la gira especial “Música, ràbia i amor”, en la que inclourà una selecció essencial de les cançons més emblemàtiques en un espectacle amb un nou i potent muntatge escènic i audiovisual dirigit per Martí Torras i l’explosiva combinació de festa i emoció que el caracteritzen.

El tancament d’aquesta gira especial del 2024 serà el comiat, temporal, de 
Xavi Sarrià dels escenaris. La ciutat de Reus, amb qui Xavi Sarrià ha mantingut una relació molt estreta durant aquestes tres dècades, acollirà una de les darreres actuacions, concretament a la nova sala de concerts Lo Submarino el dia 22 de novembre. Serà, per tant, una nova ocasió única per gaudir el repertori mític de Sarrià, emocionar-nos i sentir que la vida és això: Música, ràbia i amor.


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva