NEU AL CARRER

XAVI CASTILLO

XAVI CASTILLO

YONQUIS DEL DINERO

GRAN TEATRE DE XÀTIVA - Carrer Académic Maravall, 8

46800 XÀTIVA, VALENCIA, ES

Ver mapa
Organizado por:

Neu al carrer Coop. V.

Neu al carrer i la companyia Pot de Plom proposen una nova experiència al Gran Teatre de Xàtiva! 

Un monòleg de Xavi Castillo titulat Yonquis del dinero. 


Un joc teatral basat en el llibre de Sergi Castillo Prats, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana. És brutal, un gran fresc històric d'allò que s'ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Per a la companyia, treballar amb el llibre encaixa perfectament en la trajectòria com a companyia de teatre. Després d’haver fet un monòleg al voltant de la bíblia, ens trobem ara amb “la bíblia de la corrupció”. 


Estem molt agraïts a Sergi per deixar-nos jugar amb este material: Marcos Benavent, Zaplana, Fabra, Blasco, Rita, Rus, Ortiz, Cuesta... estan tots! 

Alguns diran que és "más de lo mismo", "que ya no toca" o que és caldo rebollit, però nosaltres, com Sergi, pensem que toca més que mai, que no s'ha d'oblidar este esperpent que encara està als jutjats, i que, fins i tot, molta gent no coneix i que s’ha de lluitar perquè no torne a passar. Com va dir Berlanga: "Todos a la cárcel". 


A més, és l'espectacle perfecte per a celebrar que aquest 2022, Pot de Plom fa 30 anys damunt dels escenaris... "30 anys fent el moniato!" 

TarifaPrecioCantidadTotal
Tarifa (* AGOTADAS{{linea.comentario}})Precio Precio
Precio
Cantidad Total
 
Gastos de gestión
Total

Promociones disponibles
Código de descuento

Validando, espere

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validando, espere

{{promo.errorPromoMensaje}}
Volver

Estableciendo tu reserva