AUDITORI BARRADAS

VOY A SACO, GUITARRAS Y CLUBS

VOY A SACO, GUITARRAS Y CLUBS


El 2023 DJ Amable celebra 40 anys com a DJ i per explicar la història de tots aquests anys, "Voy a Saco, Guitarras y Clubs", fa un repàs a la seva trajectòria i a tota una escena.

Amable Sierra, de família treballadora i del barri de Sant Josep de L'Hospitalet, és un cas únic (Working class hero!) de DJ a tot l'estat, pioner en la tècnica de barrejar temes de guitarres indie, grunge, rock, noiseshoegaezehardcore melòdic, pop...) va impulsar la denominada "Escola de DJs" de L'Hospitalet, a finals dels 80, d'on sortirien els DJs que van conquerir la nit de la ciutat veïna , fent de Barcelona la catedral de l'Indie a Europa a través de la seva residència a la sala Razzmatazz i prèviament a A Saco Zeleste. Aquesta tècnica s'expandiria a escala estatal per festivals i clubs convertint Amable, sense buscar-lo, en el pilar de tota una escena.

"Voy a Saco, Guitarras y Clubs" vol explicar aquesta manera de veure la nit que tant va canviar la vida de moltes persones, una manera d'entendre la música i la vida.TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva