CASA DE LA MUSICA MATARO

Vermut Musical amb MIQUEL MOYA

Vermut Musical amb MIQUEL MOYA

(MUSICA)

Concert gratuït amb reserva

CARPA PARC VELL VERMUTS - Av. Velòdrom, 1, 08304 Mataró, Barcelona

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Miquel Moya és un músic, compositor i cantautor català que acaba de publicar el seu primer treball discogràfic "IRIS" (La Cupula Music, 2019). Un recull de set cançons que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Cada cançó descriu un paisatge, un moment de la seva vida i un estat d'ànim. Un treball on Miquel Moya s'atreveix a parlar d'experiències i vivències personals. "Mil Coses Que Faria Per Tu" és la carta de presentació d'un disc que per damunt de tot, reivindica l'importància de l'amistat i els valors que representa.


En tot el procés s'ha envoltat d'un equip que l'ha acompanyat mentre feia el seu propi camí, i el resultat ha estat aquest primer treball emotiu i sincer. Miquel Moya amb el seu teclat i la seva veu, juntament amb la solidesa i calidesa dels músics que l'acompanyen, aconsegueixen aportar una sonoritat resultant sorprenent: aconseguint un estil propi i coherent amb una potència que promet un directe realment espectacular. 


A diferència de versions anteriors, en aquest cas es presenta un nou format adaptat a la vigent normativa sanitària aplicada per frenar la propagació de la Covid 19. Si bé en darreres edicions el vermut era l’excusa perfecta per prendre una cervesa amb els amics en aquesta ocasió malauradament no es podrà disposar de servei de bar i els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.
Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva