CASA DE LA MUSICA MATARO

Vermut Musical amb LORIEN

Vermut Musical amb LORIEN

(MUSICA)

Concert gratuït amb reserva

CARPA PARC VELL VERMUTS - Av. Velòdrom, 1, 08304 Mataró, Barcelona

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Lorien és el nom de la banda mataronina liderada per Judit Lorien, una veu delicada i unes melodies que apunten a primera divisió. Íntima i contundent a la vegada.

Amb influències que van del rock fins al folk, la banda va començar el seu camí l'any 2015 amb l'EP Daily Life. Un any després van treure un LP titulat Inner Demons i actualment estan treballant en un segon CD. En aquest concert faran un repàs del que han tret fins ara i ens anticiparan, per primer cop, algun tema del que serà el seu nou àlbum.

A diferència de versions anteriors, en aquest cas es presenta un nou format adaptat a la vigent normativa sanitària aplicada per frenar la propagació de la Covid 19. Si bé en darreres edicions el vermut era l’excusa perfecta per prendre una cervesa amb els amics en aquesta ocasió malauradament no es podrà disposar de servei de bar i els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva