CASA DE LA MUSICA MATARO

Vermut Musical amb CARLES DUART

Vermut Musical amb CARLES DUART

(MUSICA)

Concert gratuït amb reserva

CARPA PARC VELL VERMUTS - Av. Velòdrom, 1, 08304 Mataró, Barcelona

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Cançons optimistes però amb un contrapunt melancòlic. Lletres positives, amb un punt d'humor però també emotives i sempre plenes de veritats quotidianes. La música de Carles Duart, el projecte personal del cantautor Mataroní, es presenta plena de matisos i contrastos enriquidors.


Després de quatre anys d'absència, Carles Duart torna amb un nou disc titulat "Voltes al sol", en el qual parla de la forma quotidiana del pas del temps, de la vida, d'aprofitar el present, i en definitiva, d'aquells 365 dies que triguem a donar la volta al sol, en els quals vivim penes i alegries a parts iguals. Duart es mou amb comoditat entre el folk americà i el country, el reggae o el pop. Tot i aquest eclecticisme el disc enfila de manera brillant cadascun dels set temes que componen l'àlbum.


A diferència de versions anteriors, en aquest cas es presenta un nou format adaptat a la vigent normativa sanitària aplicada per frenar la propagació de la Covid 19. Si bé en darreres edicions el vermut era l’excusa perfecta per prendre una cervesa amb els amics en aquesta ocasió malauradament no es podrà disposar de servei de bar i els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.
Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva