CASA DE LA MUSICA MATARO

Vermut Musical amb NOVO BRASIL

Vermut Musical amb NOVO BRASIL

(MUSICA)

Concert gratuït amb reserva

CARPA PARC VELL VERMUTS - Av. Velòdrom, 1, 08304 Mataró, Barcelona

08302 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Novo Brasil és un duet que recorre les diferents músiques contemporànies d'aquest país. Mesclen samba amb funk, pop, reggae i alguns clàssics de la bossa nova. Un concert únic per escoltar i gaudir d’un viatge multicultural!


Anna Català i Sol Homar són les artistes que componen aquest grup i porten més vint-i-cinc anys al món de la música treballant en diferents estils i gèneres artístics. Han participat en infinites formacions, creacions pròpies i cocreacions d'espectacles per a totes les edats.A diferència de versions anteriors, en aquest cas es presenta un nou format adaptat a la vigent normativa sanitària aplicada per frenar la propagació de la Covid 19. Si bé en darreres edicions el vermut era l’excusa perfecta per prendre una cervesa amb els amics en aquesta ocasió malauradament no es podrà disposar de servei de bar i els assistents hauran de prendre les mesures higièniques pertinents, l’ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte i la presa de temperatura, a més d’estar asseguts, dur mascareta i mantenir la distància de seguretat durant tot l’espectacle.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva