TEATRE JOVENTUT

THEODORAKIS. L'HOMENATGE

THEODORAKIS. L'HOMENATGE

La Grècia de Theodorakis

TEATRE JOVENTUT (Sala A) - Carrer Joventut, 4-10

08904 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT


Mikis Theodorakis representa la gran revolució de l'escena musical grega del segle XX, apropant la gran poesia de la Grècia moderna a una immensa majoria de públic a través de la música d'arrel popular i de gran qualitat artística. La seva obra és clau per a la renovació de la llengua i la cultura grega.


Va composar més de cent cançons, simfonies, concerts, rapsòdies, preludis, cantates, oratoris, himnes, òperes i ballets. Va musicar tragèdia clàssica i moderna, teatre internacional i cinema, i té editades arreu del món una col·lecció de referències discogràfiques infinita. Fou diputat i ministre en diversos trams de la seva vida i mai deixà de banda i fins al final el seu activisme cultural i polític, des que a la Segona Guerra Mundial s'apuntà a la resistència, primer contra la Itàlia feixista i després contra l’alemanya nazi. Ajudant a escapar a famílies jueves de les autoritats germanes, fou detingut i torturat fins al seu retorn a Grècia a començaments de la dècada dels seixanta, on consolidà la seva enorme popularitat i acceptació del poble grec.


D'entre les dotzenes de distincions amb que fou guardonat, destaquen el Premi al Millor Compositor Europeu (1957) i el Premi Lenin de La Pau (1983).


Mai abandonà la divulgació i la militància, fins la seva mort el 2 de setembre de l'any passat, als noranta-sis anys.


El Barnasants el recorda amb aquest homenatge on alguns artistes referencials s’afegiran al públic assistent a la vetllada, per a reivindicar l'obra i figura d'un dels grans mestres de la història de la música contemporània.

Barnasants

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva