FESTIVAL DE GUITARRA DE GIRONA COSTA BRAVA

ANALIA REGO & STEFAN LÖFVENIUS, Músiques d’anada i tornada

ANALIA REGO & STEFAN LÖFVENIUS, Músiques d’anada i tornada

(MUSICA,World Music)

CASA DE CULTURA DE GIRONA - PLAÇA DE L'HOSPITAL, 6

17002 GIRONA, GIRONA, ES

Veure mapa
Organitza:

ASSOCIACIÓ PLECTRUM

Músiques que van i vénen, músiques que expressen la diversitat i la coincidència. Músiques que travessen diferents cultures i creuen el mar. Músiques que recorren sensacions de punts cardinals i porten inspirats vents. Músiques que expliquen històries tan alienes com pròpies.

Analía Rego és docent i concertista de guitarra argentina. La seva impecable tècnica i profunditat expressiva li van valer ser reconeguda entre els més destacats solistes de tango. Propietària d'una personalitat artística "romàntica i carismàtica", reuneix en el seu estil a l'escola clàssica amb la tradició de la guitarra popular argentina.

Stefan Löfvenius s'ha convertit en una icona per a molts professors de guitarra a Suècia i fins i tot també a nivell internacional. Ha desenvolupat una metodologia per a l'ensenyament grupal en la qual poden interactuar estudiants amb molt diferents nivells d'habilitat. Ha realitzat centenars de concerts com a solista, en quartet de guitarres i integrant i dirigint orquestres de guitarres.

Programa: S. Natali, M.Coronel, S.Zambrana, E.Sahlström, Byss-Kalle, A.Gobbi, A.Piazzolla, etc.


Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva