ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

THE LIMBOOS + The Kabooms

THE LIMBOOS + The Kabooms

LUZ DE GAS - MUNTANER 246

08021 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

THE LIMBOOS 


Apunteu bé la data al calendari perquè s’aproxima un d'aquests concerts de ‘t'ho vaig dir…’, i és que The Limboos presenten el seu nou disc, el tercer en cinc anys, titulat ‘Baía’. Com si tinguessin una gran coctelera entre les mans, The Limboos mesclen bé els ingredients propis del seu so, esborrant fronteres estilístiques en una cerca que els porta molt més enllà de la senda que separa Chicago de Santiago de Cuba. 11 cançons on aconsegueixen fer-nos ballar fins a caure extenuats en les seves hipnòtiques xarxes. Recorda, el divendres 18 d'octubre a la sala Luz de Gas, deixa-ho tot i corre a veure'ls, comprovaràs com el vudú limbootico s'apodera -per sempre- de tu.


THE KABOOMS

The Kabooms són una banda establerta a Barcelona i fundada l’any 2014 amb integrants de diverses bandes reconegudes a la ciutat. Matt Olivera a la veu (Matt and The Peabody Ducks), El Lega a la guitarra (Legacaster, Locos del Oeste), Xavi Carajillo al baix (Los Torontos, Los Locos del Oeste) i Jesús López a la bateria (Pike Cavalero, The Ragtones) formen aquesta combinació de surf rock i rock and roll 50’s. Han passejat el seu directe salvatge i ple d'energia per festivals i escenaris de tot el món tals com: Viva Las Vegas, Fuss and Holler (USA), The Rockabilly Rave i Hemsby (UK), Rockin Race (Espanya) i un llarg etcètera.
Ara passen per Curtcircuit amb el seu últim LP sota el braç ‘Right Track, Wrong Way’ i un directe que promet ser una altra descàrrega de pura energia, diversió i qualitat.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva