CAFÈ DEL TEATRE

The Limboos

The Limboos

(MUSICA,Rock & Roll)

CAFÈ DEL TEATRE - ROCA LABRADOR 4 BIS

25003 LLEIDA, LLEIDA, ES

Veure mapa
Organitza:

CAFÈ DEL TEATRE

L'extraordinari de vegades esdevé davant d'un mateix. I en poques ocasions pot un vanagloriar-se de creuar-se amb un grup tan magnífic com The Limboos. Són extraordinaris perquè no és gens comú trobar una banda actual de R & B amb tant talent musical i que, alhora, tingui una sonoritat pròpia. I són magnífics perquè el seu coneixement i devoció pels mestres del gènere es plasma en cadascuna de les seves cançons, totes escrites per ells mateixos. En elles queda imprès un do poc comú: unir ritme i elegància a dojo.

The Limboos van sorgir del no-res farà qüestió de quatre anys. A les poques setmanes, van gravar un single, van prendre la carretera i no han parat de donar voltes fins avui. La banda ha estat passejant el seu "Rhythm & Blues Exòtic" per mitja Europa amb un xou dels que no s'obliden fàcilment. El seu primer LP "Space Mambo" (Penniman Records, 2014) va agafar per sorpresa a tothom -mitjans inclosos-, i les seves cançons i directes van enganxar a tot tipus de públic, sumant adeptes més enllà del circuit del rock and roll.

En aquest segon LP, "Limbootica!", La banda prossegueix el seu viatge al cor del ritme, un periple al centre de la millor música d'arrel, investigant i creixent en cada racó del camí. Al seu magistral fórmula de Rhythm and Blues amb influències llatines, aquí afegeixen unes gotes de gospel i swing ( "No Troubles", "I Do not Buy It" o la hipnòtica "BeenWhole a lot Time"), soul primerenc ( "Lies "), barrejant-ho sàviament amb grans temes d'ànima tropical, on destaquen els seus successius homenatges a la Bossa brasilera -la exquisida "Blue Dream "-, a Cuba -espectacular "Crazy Rumba"-, al Blue Beat d'arrel Jamaicana -" I'm a Fool "- o als carrers de New Orleans (" Calypso Drunk ").

"Limbootica!" donarà que parlar. A les magnífiques cançons i a la incontestable qualitat musical de la banda, s'afegeix la brillant producció de Mike Mariconda. Entre tots aconsegueixen un so si cap més rodó que en el disc anterior, incorporant nous instruments i ampliant l'horitzó de cada tema amb uns arranjaments dels que no es troben amb facilitat.
The Limboos són diferents. Talent, incansable dedicació i classe són les seves armes. I amb "Limbootica!" Són molts, moltíssims més els que es van a unir a l'exèrcit de seguidors que ja no pot viure sense ells. Prova i veuràs.

Vídeo: I Don't Buy It https://youtu.be/7C-JTX3FRsE

http://thelimboos.com/

 

AIEnruta

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva