ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

Spxxn P + Pol Bordas + Yung Rovelló - Razz3

Spxxn P + Pol Bordas + Yung Rovelló - Razz3

RAZZMATAZZ 3 - C/PAMPLONA, 88

08018 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

Spxxn P és el projecte musical de Pere Sala. El seu estil es mou dins la música urbana amb ritmes que van des del rap al trap més melòdic. Lletres crues, amor, drogues i rap. Spxxn P és música urbana en català no apta per a tots els públics. Juntament amb el productor Scotty Dk, acaba de publicar el seu segon àlbum ‘Demà el món s’acaba’. Creat en plena pandèmia, aquest nou treball significa un gir definitiu en la seva música, on s’introdueixen elements del punk, el rock o l’electrònica.

Pol Bordas és un projecte autogestionat que va debutar l’any 2020. Amb un estil que navega entre la música urbana i el pop, Bordas ha col·laborat amb nombrosos artistes de diferents vessants creatives, com ara Scotty DK, Quimo, Spxxn P, Lluc, Sr.Chen, entre altres. Després de guanyar el Premi Cases de la Música Sona9 i passar pel programa d'acompanyament artístic de la Incubadora Musical de Cases de la Música, presenta a Curtcircuit i amb la banda: Jan Aygua (Aygua), Oscar Latorre (Noventas), Miquel Gil i Gerard Madrenas (Lil Geri); el seu nou EP ‘El dia més curt de la setmana’.

Yung Rovelló, comença la seva aventura a finals de 2018 amb un seguit de cançons influenciades pel trap americà; cantades en català, ballables i rítmiques, però alhora crítiques i amb missatge. A l’any següent el dj/productor de tech house, Jordi Roigé (Lokevivi), passa a ser el productor del grup. L’any 2020 es produeix una evolució que marcarà l'estil definitiu de la banda amb la incorporació del baixista David Garrido. Sense oblidar les seves principals influències s’aprecia un gir estilístic on la música popular i festiva del país agafa importància a les seves creacions, sense perdre la identitat, el missatge ni la crítica. Un trio fresc, festiu i 100% en català, ja que la defensa i normalització de la llengua és un dels seus principals propòsits.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva