SALA BCN

SOUL PARTY amb la ORCHESTRAL SOUL SOCIETY + DJ TORMENTO

SOUL PARTY amb la ORCHESTRAL SOUL SOCIETY + DJ TORMENTO

CASTELL DE MONTJUÏC - CASTELL DE MONTJUÏC

08038 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

Tothom recorda l’època daurada del soul, el funk i el disco, quan bandes com la d’Isaac Hayes, Barry White, Earth, Wind & Fire o les de segells com Motown i Stax barrejaven els ritmes de la música afroamericana amb seccions de cordes i cors exhuberants per donar lloc a cançons inoblidables. Ara, en ple segle XXI, la Orchestral Soul Society revitalitza aquest llegat amb un show únic.

Ens trobem davant d’un dels projectes més ambiciosos de l’escena musical estatal: una orquestra de vint músics i músiques de l’escena catalana que recuperen aquella manera de fer i entendre la música per donar lloc a un espectacle on la joia de viure, el ball i la felicitat estan al centre de l’equació.

Una veritable Soul Party dirigida per Lalo López, amb la Barcelona Rock Strings a les cordes, i cantants com Alex Dee, Brigitte Emaga, Paquito Sex Machine, Jonathan Herrero, Yasmina Azlor, i amb convidades sorpresa. I un repertori de somni amb temes de Nina Simone, Stevie Wonder, Michael Jackson, Isaac Hayes, Jamiroquai, The Crusaders, Prince entre d’altres. Una experiència única amb una banda increíble i en un marc incomparable! No us perdeu la Soul Party que tenim preparada pel 13 de setembre a Sala Barcelona - Música al Castell de Montjuïc!


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva