CAFÈ DEL TEATRE

SEX MUSEUM

SEX MUSEUM

(MUSICA,Rock & Roll)

CAFÈ DEL TEATRE - ROCA LABRADOR 4 BIS

25003 LLEIDA, LLEIDA, ES

Veure mapa
Organitza:

CAFÈ DEL TEATRE

Després de quatre anys de silenci discogràfic i més de 30 anys conservant encesa la flama indòmita del rock psicodèlic nacional, "Museexum" suposa la consagració definitiva del grup de Madrid. Una joia atemporal tan àcida com salvatge que engrandeix el seu llegat.
Tres dècades d'activitat i ni una rascada. Sex Museum s'han mantingut intactes, impertèrrits -tossuts, podríem dir-, davant el pas del temps. Amb petits però constants canvis els madrilenys poden presumir d'haver-se convertit en un referent dins de l'underground estatal a força de remar a contracorrent amb una única premissa: seguir sent fidels a si mateixos. Oriünds de Malasaña i actius des de 1985, la seva identitat es manté ferma en un àlbum que conserva la seva passió pel fuzz sense abandonar la senda psicodèlica que els va veure néixer. "Musseexum", l'àlbum número 14 de la seva carrera, és una síntesi de la seva fórmula magistral: riffs, distorsió, garatge i psicodèlia, el rugit d'una bestia acorralada que està a punt d'aconseguir la llibertat.
Després de celebrar una extensa gira de gairebé tres anys, el grup de Madrid decideix tornar
amb 13 cançons -inclosa una cover de Dead Moon- en què s'aprecia al màxim la seva intensitat sonora. Lluny de patir danys col·laterals donada la dificultat que comporta, Sex Museum han gravat l'àlbum en directe. Perquè, què és el que més han fet junts durant tot aquest temps? Tocar, tocar i tocar. pocs grups es coneixen més entre ells i aquesta cohesió musical es reflecteix en cadascun dels talls de "Musseexum".

La base rítmica liderada per Roberto Lozano a la bateria i Javier Vacas al baix sostenen un viatge que Fernando Pardo sap aprofitar. La seva destresa a la guitarra juga amb l'òrgan de Marta Ruiz mentre la veu de Miguel Pardo desprèn la honestedat i solidesa que el grup sempre ha sabut transmetre als seus seguidors.
La inspiració sempre present i l'afany per bussejar noves dimensions sonores no fan més que seguir recordant-nos que Sex Museum ja són part del imaginari musical del nostre país.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva