UIU CAVAURPI

ROGER PADRÓS

ROGER PADRÓS

A contrallum

CAVA URPI - Carrer de Sant Maties, 5

08208 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

UIU Promotors

Cantant, compositor i pianista.

Sempre a prop de la música, comença a estudiar piano de ben petit i des de llavors fins a l'actualitat no ha parat de formar-se. D’adolescent introdueix la veu com a instrument principal i comença a treballar per poder cantar les seves pròpies cançons.

Amb la publicació del seu primer EP va aparèixer l'oportunitat de formar part de la setena edició de "La Voz", on va tenir un llarg recorregut arribant a les finals. Aquest fet va precipitar l'aposta per una carrera artística professional.

L’octubre del 2022, apostant per un equip jove en la producció i el desenvolupament del seu projecte va presentar el seu primer àlbum discogràfic. "La Vida és Millor".

L’any 2023, completa una gira amb una trentena de concerts i a part, també és músic resident a casa Batlló on presenta el seu repertori i versions d'artistes reconeguts.

Aquest 2024, ha format part del Benidorm Fest amb “El Temps” una proposta íntegrament en català.

Ara però, després d'un primer àlbum amb molt bona rebuda, vol reivindicar el seu lloc en l'escena catalana amb un segon "disc" on la qualitat i diversitat de la seva música vestirà un contingut madur i d'actualitat.


"A CONTRALLUM" és el despertar a l'edat adulta. És el primer vol de la papallona després de la seva transformació. Quan comences a veure els clarobscurs del món que t'envolta.

Vivint en una societat on la pressa, l'aparença i la immediatesa són els fils que aparentment ens mouen, aquest disc és la resistencia a pensar que aquest sigui el nostre futur i busca cada silueta, cada pista que troba al seu interior perquè aflori la veritat i la sensibilitat que tots tenim a dins.

Un treball d'introspecció personal i musical per plasmar que realment el que ens mou és això que ens entra per la pell i ens emociona. I alhora que la música faci de mirall del buit que tots, de vegades, consumim i prediquem. 

Cada cançó és una fotografia d'una situació o d'una sensació. Fent musicalment aquell gest tan característic de quan mirem el negatiu 
d'una foto a contrallum. Buscant-ne tot el significat, l'autocrítica i alhora la bellesa de poder veure el que hi ha darrere d'aquell instant capturat.

El dol, la felicitat, l'amistat, la confiança, l'autoestima, els records o el pas del temps són alguns dels temes pels quals naveguen les cançons.


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva