MUSICAB

Ramon Mirabet + PAVVLA

Ramon Mirabet + PAVVLA

(FESTIVALES,Musica)

MUSICAB festival

CAN BARBA - Av. Zona Esportiva

08348 CABRILS, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE CABRILS

Et donem la benvinguda a la 31a edició del MUSICAB festival de Cabrils, on música, gastronomia i patrimoni es fusionen per oferir-te una experiència inoblidable en un entorn d’ensomni els dies 19, 20 i 21 de juliol.

 

RAMON MIRABET + PAVVLA

Dissabte, 20 de juliol de 2019

Can Barba – Arborètum de Catalunya, 22h

 

Obertura de portes > 20:30h

Vins Testuan & Foodtruck’s abans i després del concert

 

Entrada anticipada: 15€

Entrada a taquilla: 20€, a partir de les 20:30h

 

>> RAMON MIRABET

Ramon Mirabet ens apropa a un món on l’èpica es fon amb la senzillesa, on res es queda a mig trajecte. Noves cançons amb noves sonoritats que arriben fins l’epicentre del rock, fins al mateix nucli d’aquells gens que ens fan ballar o fins a la mateixa arrel de la tendresa. ‘Begin Again’ és un disc facturat amb la paciència que requereix qualsevol cosa de la què et puguis sentir satisfet. Un disc visceral fet a base de cops contra els murs dels temps, de la inspiració i de la pressió. Ramon Mirabet ha tingut clar que aquest disc havia de ser el millor disc que volia fer just en aquest moment i que res ni ningú alteraria els seus plans. Les cançons de ‘Begin Again’ estan escrites des de l’amor, des de aquella ràbia positiva que t’ajuda a allunyar els rancors, d’allò vist i viscut als viatges, de les amistats correspostes i des de la convicció que tornar a començar no suposa donar ni una sola passa enrere.

 

>> PAVVLA

‘Secretly Hoping You Catch Me Looking’ és el segon disc de PAVVLA, publicat a finals de 2018. El seu debut ‘Creatures’ la va posicionar com una de les noves propostes indie més importants del nostre país. Amb prop d’un centenar de concerts a les espatlles a casa nostra i a l’estranger, i amb articles a mitjans de renom com la NPR americana o la BBC anglesa, PAVVLA es guanyava a pols l’etiqueta d’artista emergent del moment amb actuacions als principals festivals de casa nostra i milers d’escoltes a les plataformes de streaming. El nou treball dibuixa de manera clara el canvi de concepte del seu debut: si ‘Creatures’ era un disc fet des de la nostàlgia i des de la ingenuïtat, aquest nou àlbum porta per bandera la provocació i una actitud molt més gamberra, desfent per complet de l’actitud naive i de la innocència. Amb un directe explosiu a la vegada que intimista, PAVVLA segueix demostrant perquè la seva proposta ha estat aclamada arreu.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
Zona/Butaca Tarifa Preu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numerada Zona sense numerar Zona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}} Butaca seleccionada No disponible

Tornar

Establint la teva reserva