FRESC FESTIVAL

PEYU – El Gallardo espanyol

PEYU – El Gallardo espanyol

Amfiteatre de la Fundació 1859 Caixa Sabadell - c. Escola Industrial 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell


10 anys més tard de l’estrena de Jo tinc un amic que… (2009), en Peyu presenta el seu 4t espectacle en solitari i torna a apostar pel que ha apostat sempre: allunyar-se de l’standup comedy i descol·locar al públic des del minut zero. Els que ja han assistit a espectacles anteriors Planeta iNeptú (2012) o iTime (2015) saben que en Peyu se sent còmode vehiculant l’humor a través d’una dramatúrgia i d’un format que està molt més a prop del teatre que del monòleg televisiu.


Per la posada en escena i direcció torna a confiar amb en Joan Roura, que ja l'havia dirigit espectacles anteriors. El tàndem funciona i l’avala una trajectòria d’èxit sostingut en el temps que ha portat a en Peyu a actuar arreu del territori i a fer diverses temporades a Barcelona en teatres com la Sala Barts, Club Capitol o Teatre Poliorama.10 anys de teatre que combinats amb les seves aparicions en ràdio i televisió han anat definint un segell propi. Alguns l’han comparat amb Capri pel to sorneguer, altres l’etiqueten amb allò que en diuen el “català emprenyat”. El que és segur és que tothom l’identifica amb un estil i una manera de fer que s’han acabat convertint en la seva marca.


El Gallardo español - Col·loqui (2019) neix en la confluència de dos moments que s’han trobat oportunament. D’un costat la situació d’opressió constant en un Estat on cada vegada es posa més en dubte la llibertat d’expressió i on es persegueixen idees i col·lectius com si ens trobéssim altre cop en una dictadura i, de l’altre costat, la maduresa d’en Peyu com a humorista fruit d’aquesta trajectòria que li ha permès encarar un tema tan complex com aquest. Això és el que posa damunt l’escenari en Peyu, vestit amb moltes altres coses, però Col·loqui és un cant a la llibertat d’expressió i una oda al teatre que sempre ha estat una eina eficaç per esquivar la censura.

L’espectacle va fer temporada al Club Capitol els mesos de gener i febrer del 2020 amb entrades exhaurides en la majoria de les funcions.


Atenció: Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta ja que no ocupen seient.


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva