REVELA´T

PACK EXPOS

PACK EXPOS

ENTRADA A EXPOSICIONS + VISITES GUIADES

CAL GARBAT - -

08339 VILASSAR DE DALT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA ESPAI FOTO

A punt per a la celebració del cinquè festival Revela-T? Una edició amb moltes novetats.

Aquesta serà la primera vegada a la què un tema comú, HIDDEN, donarà coherència a les més de 50 exposicions destacades i tindrem visites guiades amb la presència de la majoria d'autors. En aquest 2017 vam començar l'OFF Revela-T, de moment amb dues galeries a Barcelona i esperem que per al 2018 siguin moltes més les que vulguin sumar-se a la iniciativa.

Per al cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig us tenim preparada una programació plena d'activitats: Interessants xerrades sobre fotografia el dissabte 27 i demostracions de diferents tècniques el diumenge 28 de maig. Com cada any podreu comprar material fotogràfic a la Fira comercial o visitar el Market 17 on adquirir obra directament de l'autor, llibres de diverses editorials o interessar-vos pel programa de diferents escoles de fotografia.
 

Moltes altres activitats lúdiques com l'espectacle La Llanterna Màgica, interessants projeccions de pel·lícules, trobades de diferents col·lectius, i la ja tradicional foto de grup, la Paella Popular i la Festa ReBela-T a la carpa gegant del Parc de can Rafart, un espai de networking, on conèixer a gent de tot el món, practicar idiomes, divertir-vos i compartir la passió de la fotografia.

Si veniu amb temps podeu apuntar-vos a algun dels magnífics Tallers que es realitzaran del 24 al 26 de maig a Barcelona i Vilassar o optar a participar en el Projecte d'Intercanvi Artístic amb el tema comú d'aquesta edició, Hidden (amagat, ocult).

No podeu faltar a aquesta Gran festa de la Fotografia! Ens veiem al "millor" festival de fotografia analògica del món.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa Preu Quantitat
Quantitat
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva