NIT DE LA CIÈNCIA


La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és una iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT), la Fundació Olga Torres (FOT) i l’Escola Superior de Disseny ESDI, per presentar una visió més propera de la recerca i el coneixement que es genera a Sabadell. La principal finalitat és posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica. 


Per a més informació visiteu el web de La Nit de la Ciència


Un dels objectius que es persegueix La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és recollir fons per ser destinats a projectes de recerca concrets que s’estan portant a terme al nostre entorn més proper. Els beneficis d’aquesta 3a edició  es destinaran a un projecte d'investigació sobre els tractaments personalitzats destinats a les MALALTIES MINORITÀRIES del Parc Taulí. Amb la teva donació de 15€ et convidem a assistir a l'acte central de la Nit de la Ciència que tindrà  lloc el dijous 12 d'abril de 2018 a les 20h a l'Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.

Si vols fer alguna aportació més al projecte, pots fer una donació  de Fila 0.Si vols gaudir dels beneficis fiscals de la teva donació hauràs d'omplir totes les dades sol·licitades correctament, i contactar amb Roser Renom, de la Fundació Parc Taulí , Tel. (+34) 937236673, rrenom@tauli.cat, per sol·licitar el Certificat de donació.


Segons la Llei de mecenatge 49/2002, les donacions realitzades en favor de les entitats beneficiàries d'activitat de mecenatge tenen dret a practicar una deducció en la quota de l'impost personal sobre la renda del donant, tant en l’IRPF com en l’Impost de Societats.

L'usuari pot sol·licitar un certificat fiscal per a donacions i beneficiar-se així de la deducció fiscal per a donacions.