CLACK

Ensemble La Modesta + Marc Vilajuana

Ensemble La Modesta + Marc Vilajuana

(MUSICA)

La música clàssica i contemporània arriba al Nosaltres amb un vespre especial, màgic i 360 graus per viure-la de ben a prop i des de totes les perspectives.

Casa de la Palmera - Carrer Gravina, 6 (Entrada per passatge)

08301 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
La música de cambra arriba al festival Nosaltres per primera vegada. I ho farà de la mà de La Modesta, un cicle que deixa de banda els estereotips que sovint envolten el món de la clàssica i impulsat per la cooperativa cultural i pedagògica Aula de Música Masafrets, SCCL. El públic, disposat en cercle 360 al voltant dels artistes, gaudirà del Trio La Modesta, format pels reconeguts músics locals Gener Salicrú i Soler (clarinet), Jordi Flaquer (piano de mitja cua) i Ariadna Rodríguez Masafrets (violí i viola), que interpretaran peces contemporànies de compositors com Rebecca Clarke o Aram Khachaturian.
La segona part de la vesprada serà per al jove músic emergent i ballarí mataroní Marc Vilajuana a la veu i el piano, acompanyat per Joel Carro (guitarra). Delicat, contemporani i radical, ens  presentarà “Solstici” i “Equinocci”, un recull de composicions fetes entre els 14 i els 24 anys amb piano i guitarra respectivament. Gaudirem d’un concert holístic que transita pels camins de la música antiga, el minimalisme i la cançó d’autor catalana. Un diamant en brut de la música local.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva