ES CLAUSTRE Terrassa Concerts Menorca

Nico Roig

Nico Roig

(MUSICA)

Yo siempre sueño que sí

ES CLAUSTRE - PATI DES CLAUSTRE DEL CARME, 49-50

07701 MAO, ILLES BALEARS, ES

Veure mapa
Organitza:

ATXEM

Esperança i humor són ben presents en les cançons més noves de Nico Roig, un cantant i compositor que, a mig camí entre Barcelona i Brussel·les, ha anat dibuixant-se una trajectòria al marge de les modes i els gustos més comuns amb projectes especialment interessants com Os Meus Shorts, però també col·laborant amb artistes que van de Papa Dupau (Za!), Maria Coma o Raül Fernández Refree, entre d’altres.

Després de treballs com Tonada del genoma humàLes dones macabres o Vol 71, ara l’artista ens presenta Yo siempre sueño que sí, un viatge sonor de caràcter introspectiu on, segons explica, transita pels camins, racionals i espirituals, que se suposa que recorren aquells qui busquen la felicitat i l’amor.


* COVID-19 Accepto que en nom i representació propis, a l'adquirir entrades per assistir Es ClaustreConec la situació d’emergència sanitària causada per la malaltia infecciosa COVID-19, la simptomatologia i les recomanacions sanitàries respecte les mesures d’aïllament i distanciament social com la manera més efectiva per evitar l’exposició al virus. De tal manera, accepto que estic informat i compromès amb les mesures organitzatives i preventives per minimitzar el contacte entre persones i reduir així les oportunitats de contagi de la malaltia. 

Política d'accés
D'acord amb les autoritats sanitàries i les pròpies indicacions de l'Ajuntament:

* Ens adaptarem a les recomanacions de les instituciones competents en materia de normativa sanitària en el moment de l'esdeveniment. 
* L'aforament serà limitat.
* S'ha de respetar la distància de seguretat tant a l'entrada com dins el recinte.
Les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial o regulat pels tècnics de sala.
* L'organització es reserva el dret d'admissió.


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

OPCIONAL: Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva