CASA DE LA MUSICA MATARO

Músiques Tranquil·les: Ombra Band

Músiques Tranquil·les: Ombra Band

(MUSICA)

Sopar i concert

Casal Aliança Mataró - Carrer Bonaire, 25

08301 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Per accedir a la sala és obligatori presentar el certificat digital COVID UE, o un Test d'antígens negatiu. L'ús de la mascareta és obligatori menys en el moment de consumir. És important llegir atentament els requisits d'accés a la sala. Descarregar

Si compreu l'entrada amb sopar podreu escollir un entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc). Menjar casolà . Servei de bar i carta d'entrepans i tapes 
de la ma del bar El Casal. Sopar servit a la sala on es fa el concert.

Des de les sorres del Sàhara fins a les ribes del Mar Negre i el Mediterrani profund, la música d'OMßRA abraça melodies i lletres de caràcter sefardita, armeni i arabescament aflamencat, entrellaça harmonies turques i escales àrabs amanides jazzísticament.  OMßRA neix a principis del 2014 inspirat en la connexió de músics de diverses procedències i la curiositat per conèixer i difondre les músiques de les diferents llars del Mediterrani i el seu voltant. 

A finals de 2015 es constitueix com a banda instrumental i després de diverses temporades tocant a l´escena nacional, el 2019 afegeixen veu itinerant al projecte i presenten el seu primer disc “Posidonian Poetry”. 

Formació: Andranik Muradyan - Clarinet i Duduk Armenis, Albert Pintor -Llaut i “Baglama”, Jorge Quesada - Direcció, Piano i Cors, Marina Fabregas - veu, José Borjas - Contrabaix, Omar Kattan - Percussions d’est i cors.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva