CASA DE LA MUSICA MATARO

Músiques Tranquil·les: Ignasi Zamora Blues Reunion

Músiques Tranquil·les: Ignasi Zamora Blues Reunion

(MUSICA,Blues)

Casal Aliança Mataró - Carrer Bonaire, 25

08301 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Ignasi Zamora Blues Reunion és un projecte nou i fresc que parteix de l’experiència de tots els seus membres tocant amb altres bandes de blues i de rock.


La banda està conformada per Ignasi Zamora - s’inicia en bandes de rock i blues de manera autodidacta i posteriorment estudia al Taller de Músics de Barcelona, al Conservatori del Liceu i obté el Títol Superior en Jazz i Música Moderna a l’Esmuc - , Chiara Giani - com a guitarrista, baixista i mandolinista, es mou entre diversos estils musicals (tradicional, clàssica, moderna i blues) - , Josep Pérez Cucurella - comença a tocar el baix elèctric a l’edat d’onze anys de manera autodidacta. Posteriorment cursa estudis al Taller de Músics de Barcelona - , Àlex Ventura - Cursa estudis de Jazz i música moderna en l'especialitat de bateria al CDMBR i al Taller de Músics. Al 2009 obté el títol superior de Jazz i música moderna que atorga l’ESMUC. Paral·lelament als seus estudis acadèmics, l’any 1993 viatja a Cuba per tal d’aprofundir en el coneixement de la música afrocubana, estudiant amb diferents percussionistes locals -.


Amb aquesta nova formació Ignasi Zamora presenta per primera vegada temes propis amb els quals sortirà el primer disc de la banda, temes que en directe es barregen amb revisions de grans clàssics portats al Blues, al Second Line i passant pel Bluegrass. 


El so de la banda es caracteritza per la fusió de trio de blues amb el meravellós so de les mandolines de la Chiara, les quals fan que sigui un so únic en el panorama musical del país.


TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva