CASA DE LA MUSICA MATARO

Músiques Tranquil·les: Blue Bacon

Músiques Tranquil·les: Blue Bacon

(MUSICA)

Sopar i concert

Casal Aliança Mataró - Carrer Bonaire, 25

08301 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

CASA DE LA MÚSICA DE MATARÓ

Per accedir a la sala és obligatori presentar el certificat digital COVID UE, o un Test d'antígens negatiu. L'ús de la mascareta és obligatori menys en el moment de consumir. És important llegir atentament els requisits d'accés a la sala. Descarregar

Si compreu l'entrada amb sopar podreu escollir un entrepà o tapa extra + beguda (cervesa o refresc). Menjar casolà . Servei de bar i carta d'entrepans i tapes 
de la ma del bar El Casal. Sopar servit a la sala on es fa el concert.

Grup musical la finalitat principal del qual és barrejar la riquesa harmònica d'estils com el Jazz i la Bossa-Nova, amb el misteriós "feeling" del Blues i amb el toc rítmic i precís del flamenc.


Interpreten amb un aire mediterrani i “blusero” composicions pròpies i versions flamenques, sempre afegint les seves influències i vivències dins del seu diferenciat repertori.

El jove guitarrista brasiler (Frede) i el creatiu percussionista sevillà (Chucho Canela) es van conèixer pels passadissos d'ESMUC (Escola Superior de Música da Catalunya) on actualment estudien.

Blue Bacon es dedica a fusionar estils creant noves textures dins de la música utilitzant factors poc usuals dins del Flamenc tradicional com a pedals d'efectes a la guitarra, percussió electrònica i incorporació d'altres idiomes al cant (com el portuguès i anglès). Son uns dels guanyadors de les beques a la creació de Cases de la Música l’any 2021.


Formació: Frederico Vannini: guitarra, veus. Jesús Campos: percussions, guitarra

TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva