ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

MUEVELOREINA + Las Chillers

MUEVELOREINA + Las Chillers

RAZZMATAZZ 2 - C/ PAMPLONA, 88

08018 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

MUEVELOREINA

Mueveloreina porten impulsant un projecte mutant àcid, polític, esteticista i enganxós des de fa poc més d’un any. El 29 de novembre presenten a Curtcircuit el seu primer disc, titulat ‘CARNE’, i que inundarà de ritmes tropicals l’estiu per refrescar-nos en els dies més calorosos.

Ritmes llatins i electrònics acompanyats de lletres punxants i molt crítiques amb la societat contemporània. Són tan eclèctics que és complicat etiquetar-los en un estil concret, per això ells mateixos s’han preocupat de crear el seu propi gènere: ‘música electrapical’ (electrònica, trap i tropical). Un concert que promet ser una autèntica festa!LAS CHILLERS

Las Chillers, trepitjaran per primera vegada Curtcircuit per embogir al públic amb les seves versions de temes com a ‘Mujer Contra Mujer’, ‘Duro de Pelar’ o ‘Bailando’, i el llançament del seu primer single ‘Siempre Juntas’, relat dels seus viatges en carretera de Madrid a Benidorm. Després d'arrasar en revetlles i festivals de tota Espanya, passaran per la sala Razzmatazz a escalfar l'ambient abans de l'actuació de Mueveloreina.

Reivindicació i hedonisme van de la mà en tots els seus concerts.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva