JOVENTUTS MUSICALS DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

MIREIA TARRAGÓ I BERNARDO RAMBEAUD

MIREIA TARRAGÓ I BERNARDO RAMBEAUD

VEU I GUITARRA

Sala Rusiñol - Carrer de Santiago Rusiñol, 52

08172 SANT CUGAT DEL VALLES, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Joventuts Musicals de Sant Cugat del Vallès

Mireia Tarragó, soprano | Bernardo Rambeaud, guitarra

La soprano Mireia Tarragó i el guitarrista Bernardo Rambeaud presenten el seu programa de música catalana i francesa. Una fina selecció de lieder de Fauré, Toldrá, Cassadó, Morera integren aquest repertori, juntament amb algunes cançons tradicionals catalanes harmonitzades per Manuel García-Morante.

La frescor del verd i la primavera; l'evocació de les muntanyes, els rius i les flors; el cant dels ocells i les antigues cançons tradicionals s'entrellacen amb la lírica amorosa. A través de la música, emprenem un viatge atravessant els Pirineus, enmig de trobades i comiats, d'amors i de neguits.

Les transcripcions per a guitarra fetes per el Bernardo Rambeaud ens brinden la possibilitat de tenir una escolta ben diferent d'aquest repertori. Partint de la sonoritat intimista i acolorida de la guitarra, la Mireia Tarragó ens interpreta amb força i subtilesa expressiva cadascuna d'aquestes cançons.

Programa
Gabriel Fauré: Mai, Au bord de l'eau, Toujours, En prère, Le secret i Le papillon et la fleur / Eduard Toldrà: Matinal, Festeig, Abril i Cançó de passar cantant / Popular catalana (arr. per a guitarra sola de Miquel Llobet): El testament d’Amèlia / Enric Morera: L'Oreneta i Clavell del balcó / Manuel García-Morante: Cançons tradicionals catalanes (La Dama d'Aragó, Cançó del lladre, El rossinyol i Margarideta)
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva