JAZZ MARESME

MARTIN TAYLOR & ULF WAKENIUS

MARTIN TAYLOR & ULF WAKENIUS

(MUSICA,Jazz)

CASAL L'ALIANÇA - C/ BONAIRE, 25

08301 MATARO, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

ASSOCIACIÓ JAZZ MARESME

Dos dels més grans guitarristes de jazz del món, Martin Taylor i Ulf Wakenius, S'han unit per tocar plegats amb un inoblidable show en directe. Han creat un llegat únic al jazz europeu, on han fet concerts, gires i gravacions amb Stephane Grappelli i Oscar Peterson.

Martin Taylor va treballar amb Stephane Grappelli durant 11 anys, era el guitarrista de Django Reinhardt mentre que Ulf Wakenius va treballar amb Oscar Peterson durant 10 anys, era el guitarrista de Joe Pass, Herb Ellis i Barney Kessel. 
També, Taylor i Wakenius han col·laborat amb grans grups com Pat Metheny, Herbie Hancock, Jeff Beck, George Harrison, Mike Brecker, Jamie Cullum, Ray Brown i Michel Legrand per citar només alguns. 
Pat Metheny, On Martin Taylor "Martin Taylor és un dels guitarres en solitari més impressionants de la història de l'instrument!" 
Jeff Beck, Sobre Martin Taylor "A tots ens va posar tots junts ... Mai no he vist res". 
Oscar Peterson, a Ulf Wakenius "Ulf Wakenius és avui un dels majors intèrprets de guitarra del món!" John McLaughlin, a Ulf Wakenius "Toca la guitarra com si ja nasqués amb les mans".
Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

OPCIONAL: Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva