UIU CAVAURPI

MARIONA ESCODA trio

MARIONA ESCODA trio

En concert

CAVA URPI - Carrer de Sant Maties, 5

08208 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

UIU Promotors


Mariona Escoda s'ha convertit en tot un fenomen social i televisiu; és sens dubte, l'artista del moment. La cantant i compositora va
presentar el seu primer treball discogràfic l'any 2023.

Després d'haver guanyat el talent show de TV3 "Eufòria", sent l'única concursant que va arribar invicta a la final sense estar nominada cap gala gràcies al suport de les votacions del jurat i l'audiència.

Amb la capacitat de commoure'ns i fer-nos transitar per estils ben diversos, la intèrpret vol explorar gèneres en la creació de les cançons en les quals està treballant: del pop-rock a balades, cançons més ballables, cançons d'autor, o fer-nos pujar les revolucions amb temes més "uptempo".

La combinació entre vocació, passió, talent i dedicació, donen com a resultat una artista imparable que ha arribat per quedar-se i
conquerir els escenaris amb la seva veu i la seva música. Aquest 2024, Mariona Escoda ens presenta un concert en acústic, una oportunitat única per gaudir de la seva música en un ambient íntim i especial.

"D'una altra manera" és un àlbum amb aires de pop, cançó d'autor i fins i tot rock, on la Mariona Escoda busca reivindicar-se. A través de deu cançons amb lletres personals, l'artista vol mostrar-se sense reserves, sense cap mena de barrera ni frontera.
Amb aquest disc, aspira a prendre un pas endavant i explicar qui és realment Mariona Escoda, mostrant la seva cara més amable i alegre, però també els seus fantasmes i les seves pors.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva