DISCOTECA LA BOITE

MARINA BBFACE & THE BEATROOTS

MARINA BBFACE & THE BEATROOTS

LA BOITE - C/ Riu Essera, 19

25004 LLEIDA, LLEIDA, ES

Veure mapa
Organitza:

MELODY SALA DE BALL, S.L.

Després d’un llarg silenci, han tornat trepitjant fort.  Marina BBface & The Beatroots presenten el seu nou àbum, més personal i madur que mai. Un huracà Soul i Funk amb molta ànima que no us deixarà indiferents.

La sortida al mercat del primer EP el 2014 ‘Time To Begin’ de Marina BBface & The Beatroots (The Pepper Pots, Sol Lagarto, A Contrablues, Electric Gozarela) va ser el tret de sortida d’una formació sòlida. Fou en part, gràcies al seu impecable directe, però també pel fet de definir un estil propi que, tot i beure de diferents i clares influències, va guanyar personalitat dia a dia. Al 2016, amb l’àlbum ‘Still Beating’, es van consolidar com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra estatal. El 2017, van llençar ‘How Far You Can Go’, un set polzades en una edició limitada en vinil, amb el qual van rodar per tota la península amb molt bona acollida i aforaments complets. Després d’un llarg silenci, han tornat amb ganes de menjar-se el món. El nou treball promet ser un abans i un després d’aquesta formació.

Marina BBface, veu i frontwoman. Oriol Pidelaserra, teclats. Joan Vigo, baix. Álex Zayas, guitarra. Sergi Torrents, bateria.

https://www.youtube.com/watch?v=TEA0CEPgmtY

TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva