FESTIVAL TERRER PRIORAT

Maria Jaume + Queralt Lahoz

Maria Jaume + Queralt Lahoz

Mas de Sant Marcell - Escenari Do Montsant - Cornudella de Montsant -

Organitza:

ESCOLA DE TERRER, SL

-Cordeu-vos els cinturons. Això és Nostàlgia Airlines. Amb aquest tercer disc, Maria Jaume ens fa volar cap a una transformació sonora captivadora de la mà del productor Lluís Cabot. 

La seva música s’endinsa en un territori pop cada vegada més electrònic i vibrant sense abandonar la malenconia que ha presidit des de sempre l’univers de Maria Jaume, ara tenyit subtilment amb la ironia i certa despreocupació. Un concert carregat de capes de ritmes electrònics i harmonies encisadores, que creen un tapís emocional complex i profund.

-Queralt Lahoz és, sens dubte, una de les sensacions musicals dels darrers anys al nostre país, i ara també més enllà de les seves fronteres. Recentment guardonada amb un dels prestigiosos premis Music Moves Europe 2023, es postula com una de les artistes amb més present i futur de tota l’escena nacional, abanderant una de les propostes musicals més trencadores i atractives del moment.

A la seva música, travessada pels sons llatins d’arrel i urbans, el soul, el hip hop i el dancehall hi dialoguen amb gràcia i naturalitat una aura de cobles i boleros que emergeixen de manera espontània dels seus orígens flamencs i dels seus paisatges personals.

L’artista desafia el que és convencional per transmetre la força i la delicadesa pròpies d’una supervivent. Queralt Lahoz té una de les veus escollides amb capacitat per cantar un bolero clàssic i rapejar el més pur estil dels noranta amb la mateixa naturalitat.
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva