UIU CAVAURPI

Mar Fayos Presenta "Mi Propia Religión" i molt més!

Mar Fayos Presenta "Mi Propia Religión" i molt més!

CAVA URPÍ - Hotel Urpi, Carrer de Sant Maties, 5,

08208 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

UIU


Sinopsi: Mar Fayos és una de les Sabadellenques més internacionals i amb més projecció musical. Després de graduar-se amb honors de la carrera i el màster en estudis musicals pel Berklee College of Music de Boston, fa un any que és professora de cant i conjunt instrumental a la mateixa universitat, considerada la millor del món en música contemporània, on ara també coordina la programació de música hispana-llatina de la divisió d’interpretació musical. A més de treballar com a compositora i cantant d’estudi per a diversos projectes que aviat veuran la llum, la guardonada cantant actua freqüentment arreu dels Estats Units, i ja forma part de la classe de nous membres admesos a l’Acadèmia musical encarregada d’atorgar els premis Grammy. 

 

En el seu primer concert a la ciutat aquest any, ens presentarà per primera vegada a Sabadell, a casa seva, les composicions originals que formen part del seu primer disc, anomenat Mi Propia Religión, en format íntim i acompanyada d'un conjunt d'excepció: els músics que van participar en la gravació, Gabriel Peso al piano i David Simó a la bateria. El concert inclourà estàndards de jazz arranjats a la seva manera, i altres cançons que l'han marcat, especialment escollides per a l'ocasió, a més de comptar amb convidats locals molt especials. 


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva