La Guitarra

LLUÍS COLOMA TRIO + SAX GORDON Sax Gordon (tenor sax),Lluís Coloma (piano), Manolo Germán (baix), Olivier Rocque (bateria).

LLUÍS COLOMA TRIO + SAX GORDON Sax Gordon (tenor sax),Lluís Coloma (piano), Manolo Germán (baix), Olivier Rocque (bateria).

(MUSICA)

La Guitarra - Carretera Vella a Calella de Palafrugell, 5

17200 SANTA MARGARIDA, GIRONA, ES

Veure mapa
El pianista barceloní Lluís Coloma i el saxofonista nord-americà Sax Gordon posen molts i potents ingredients a sobre de la taula. Igual que la bona cuina, combinen diverses influències, estils i sabors per crear una cosa única i especial. A partir de les tradicions americanes del Blues, el Jazz i el Boogie Woogie, ens ofereixen una música completament nova i sorprenent. Lluís Coloma Trio al costat de Sax Gordon es retroben per presentar-nos el seu primer treball junts, RACANROL (Swing Alley), gravat a la històrica Nova Jazz Cava de Terrassa, un disc que inclou no només un material totalment nou i original, sinó també tota la creativitat, la diversió i les interpretacions "salvatges" amb les quals Lluís, Gordon i la banda vénen delectant el públic des de fa molt de temps. 
TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva