MUSICAB

Leia Destruye + La Habitación Roja

Leia Destruye + La Habitación Roja

(FESTIVALES,Musica)

MUSICAB festival 2022

CAN BARBA - Av. Zona Esportiva

08348 CABRILS, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE CABRILS

Ens complau donar-te la benvinguda a la 34a edició del MUSICAB festival de Cabrils, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de juliol.

 

LEIA DESTRUYE + LA HABITACIÓN ROJA

Dissabte, 16 de juliol de 2022

Can Barba, 21:30h

 

Obertura de portes > 21:15h

Zona gastronòmica> 19:00h

 

Entrada anticipada: 12€

Entrada a taquilla: 18€, a partir de les 20:30h

 

 

>> LEIA DESTRUYE

 

Des dels 15 anys Leia Rodriguez ha viatjat pel món amb Mourn, girant pels Estats Units, Canadà, Europa i Àsia, i ara viatja al seu interior com a Leia Destruye.

 

Leia Destruye és un projecte on compartir visions artístiques. Leia Rodríguez (baixista de Mourn) adapta i interpreta musicalment poemes de Marc Menéndez.

 

El primer single “Camino de vueltasorgeix d'un poema de Marc titulat “Con mi barbilla tocando mi pecho” que forma part del seu primer poemari. Leia va adaptar aquest poema perquè Marc parla de com ella va aparèixer a la seva vida, a Leia li va semblar molt interessant parlar de si mateixa des del punt de vista d'una altra persona, aquesta és la raó per la qual ella canta la cançó en masculí quan parla a primera persona.

 

 

>> LA HABITACIÓN ROJA

 

El veritable sentiment és a la seva música. És així de senzill, i així de bonic. La nostàlgia i la tristesa es fusionen amb l'amor, l'esperança i el romanticisme a les lletres de l'Habitació Roja. I des del 1995 sempre ha estat així, aconseguint que cada vegada més gent se senti identificat amb elles, va veure a la pandèmia una oportunitat per plasmar les seves emocions, pensaments, i reflexions. El resultat va ser Años Luz I (2021), que compta amb un registre sonor de sentiments que ha provocat la crisi sanitària. Sis mesos després es va llançar Años Luz II (2021), projecte que obre les portes de la banda cap a una nova era, plena d'esperança, llibertat i oportunitats.

 

Anys llum és el títol de la novel·la del gran James Salter i, també, dels dos últims discos, els dotzè i tretzè de L'Habitació Roja. Discos de malenconia lluminosa, que versen i versen sobre la incomunicació i la distància que ens separa, ja sigui aquesta física o emocional. Les cançons com a forma d'expiar les penes, com a mètode per escurçar les distàncies, com a desfogament per purgar l'ansietat. Un cop més, a través de les mateixes intentem reivindicar la música que ens uneix i sempre ens acompanya.

 

2020 hauria d'haver estat el gran any de la banda valenciana. Tenien previst celebrar el seu vint-i-cinquè aniversari una gira de celebració amb magnificència. Però va arribar el coronavirus i tot va saltar pels aires. Així que després de publicar “Años Luz I” van gravar “Años Luz II” (Nov 2021) que gaudirem al MUSICAB amb la gira “Años Luz” on presentaran totes les noves cançons.

Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva