CURTCIRCUIT

Las Ruinas + Diamante Negro

Las Ruinas + Diamante Negro

VOL - C/ SANCHO DE AVILA 78 - BARCELONA

08018 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

LAS RUINAS

Las Ruinas ens diuen adéu. Ho fan amb el qual serà el seu últim treball d’estudi, un disc que es titula "Alucinaje" i que serà l'àlbum que posarà fi a un dels grups més prolífics, excitants i únics de la música independent nacional. El desè disc (ells han mantingut durant temps que es dissoldrien quan fessin el desè disc) serà un treball gravat en directe que s'editarà a finals de 2019.


S’acomiadaran com cal, amb un concert dins de Curtcircuit el divendres 15 de març a la sala VOL que promet ser molt emocionant. Las Ruinas és un trio de heavy-pop de Barcelona, de lletres en castellà sobre la ciutat, la gent i l'amor. Els seus integrants són Eduardo Chirinos (veu i guitarra), Jaime Bertrán (baix i cors) i Toni Lopez (bateria). Un dels secrets millor guardats del subsòl musical de la ciutat. Vine a donar-los el comiat que es mereixen i que sentin tot el nostre amor!


DIAMANTE NEGRO

Es van estrenar en directe al gener després de treure el seu primer one hit wonder ‘Club Caribe’, amb Pol Folguera a la bateria. Ara, després d'algunes escoltes a Bandcamp i diversos oients frustrats pels límits en les reproduccions, aconsegueixen tirar endavant directes amb una formació que és tan efímera com la seva música. Perquè encara que sense 2 no hi ha 3, Lucas i Benoît sempre compleixen la primera part. Les composicions van a càrrec d'un infermer i un fisioterapeuta. Els agrada el punk però fan pop. No sonen actuals, ni als 80 i 90. Mai toquen una cançó de la mateixa manera. Medicina preventiva.


Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva