ASSOCIACIÓ DE SALES DE CONCERTS DE CATALUNYA (ASACC)

LADILLA RUSA + Monterrosa

LADILLA RUSA + Monterrosa

RAZZMATAZZ 2 - C/ PAMPLONA, 88

08018 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

LADILLA RUSA


Poc després de presentar el seu últim tema ‘KITT y los coches del pasado’, una tecno rumba amb la col·laboració de Joan Colomo i Los Ganglios, Ladilla Rusa passarà per Curtcircuit per a delectar-nos amb el seu electro pop costumista d’extraradi.

Tania Lozano i Víctor F. Clares, dos amics de tota la vida que es van ajuntar com una broma per a crear el grup i que creuen en l'humor i la festa com a base principal del seu art. Ladilla Rusa ha popularitzat cançons com ‘Bebo (de bar en peor)’, ‘Criando Malvas’, ‘Princesas’ o la que és ja gairebé un himne de revetlla, ‘Macaulay Culkin’. Vine a ballar!


MONTERROSA


Des que van coincidir junts per primera vegada prop d'un escenari, el duo Monterrosa ja no s'ha separat. Després de fer gaudir al públic de festivals com el Santander Music o Low Festival i en sales com Ocho y Medio Club, ara vénen a Curtcircuit per a un concert molt especial a Razzmatazz 2. Prepareu-vos per a explorar les inquietuds creatives que habiten en les ments dels seus membres, utilitzant com a eix principal, la creació artística més important de la societat de capitalisme industrial avançat: la cançó pop. I, sobretot, veniu a gaudir la pista de ball com ells la volen!, on cadascú es vesteix com vol, es mou com vol i es relaciona amb els altres com li dóna la gana


Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva