TEATRE JOVENTUT

LA CIUDAD DE LOS OTROS

LA CIUDAD DE LOS OTROS

Sankofa danzafro

TEATRE JOVENTUT (Sala A) - Carrer Joventut, 4-10

08904 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT


Coreografia i direcció: Rafael Palacios

Disseny d’il·luminació i escenografia:  Álvaro Tobón

 

Ballarins:

Yndira Perea Cuesta, William Camilo Perlaza Micolta, Feliciano Blandón, María Elena Murillo, Armando Viveros, Sandra Vanesa Murillo Mosquera, Yeison Moreno Córdoba, Juan José Luna Coha, Maryeris Mosquera Batista, Diego León de los Ríos


La ciutat és habitada per gent de diferents orígens, diverses cultures, diverses maneres d’entendre el mon. Milers de persones coexisteixen en un entorn definit però cadascuna te la seva pròpia mirada d’una realitat comuna. En moltes ocasions, lluny de ser font de progres, al ciutat es converteix en un lloc d’hostilitat, de soledat i discriminació.

Per que la vida a la ciutat pugui ser entesa com espai de construcció col·lectiva, caldria entendre el concepte de família com s’entén a les comunitats rurals: El que tinc es per a tothom, sota el sostre que em cobreix hi ha lloc per a algú més, si tu em necessites estic aquí, no soc amo exclusiu de tot el que em rodeja.


La Ciudad de los otros senyala la manca d’oportunitats dels éssers humans, que per generacions han estat marcats per la discriminació ètnica. Comunitats negres i d’altres marginades, reclamen un poder polític que transcendeixi en veritables formes de convivència. Que La Ciudad de los otros sigui ciutat per a tots.

Aquest espectacle es va crear en el marc de la commemoració de l’abolició de la esclavitud a Colòmbia, gracies a l’Acadèmia de Medellín i la Casa d'Integració Afro-colombiana.

 

Dansa metropolitana


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva