SWIT RECORDS

Kenny Washington & Ignasi Terraza Trio

Kenny Washington & Ignasi Terraza Trio

AUDITORIO ONCE - Gran Via de les Corts Catalanes, 400

08015 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

SWIT RECORDS

Fa uns anys Ignasi Terraza va sentir Kenny Washington a Nova York i vaquedar Plenament seduït pel descobriment d'una veu «cristal·lina i poderosa», segons ens confessa ell mateix. Llavors el pianista barceloní va començar a construir els fonaments d'una aliança a qui s'acabaria afegint el contrabaixista alemany Martin Zenker, qui també s'havia quedat commogut per l'art d'aquest cantant i ja pensava com col·laborar-hi.
"Kenny aborda amb una personalitat increïble tota mena d'estils jazzístics i encaixa perfectament en el so del nostre trio", diu Terraza d'aquest cantant nascut a Nova Orleans que venera alhora, entre d'altres, a Sarah Vaughan i Stevie Wonder.

Així doncs, el pròxim novembre ens visitarà per segona vegada a Barcelona ​​acompanyat de l'infal·lible Ignasi Terraza Trio en un concert únic a la ciutat que se celebrarà a l'auditori de l'ONCE de Barcelona.
Keny ha participat recentment en la commemoració del centenari d'Ella Fitzgerald amb Wynton Marsalis i l'orquestra del Lincoln Center... Kenny Washington! Un virtuós que Ravi Coltrane assenyala com el seu vocalista preferit i el San Francisco Chronicle defineix sense embuts com «el Superman de l'escena jazzística de la ciutat».
---
Hace  Ignasi Terraza escuchó cantar a Kenny Washington en Nueva York. Plenamente seducido por el descubrimiento de una voz «cristalina y poderosa», según nos confiesa él mismo, el pianista barcelonés comenzó a construir los cimientos de una alianza a la que se acabaría añadiendo el contrabajista alemán Martin Zenker, que también se había quedado conmovido por el arte de este cantante y ya pensaba en cómo colaborar. «Kenny aborda con una personalidad increíble todo tipo de estilos jazzísticos y encaja perfectamente en el sonido de nuestro trío», dice Terraza, entre los más grandes sabios catalanes del jazz, de este cantante nacido en Nueva Orleans que venera a la vez, entre otros, a Sarah Vaughan y Stevie Wonder. Así pues, por primera vez en Barcelona, acompañado del infalible Ignasi Terraza Trio y habiendo participado recientemente en la conmemoración del centenario de Ella Fitzgerald con Wynton Marsalis y la orquesta del Lincoln Center... ¡Kenny Washington! Un virtuoso al que Ravi Coltrane señala como su vocalista preferido y el San Francisco Chronicle define sin rodeos como «el Superman de la escena jazzística en la ciudad».

Kenny Washington, veu
Ignasi Terraza, piano
Martin Zenker, contrabaix
David Xirgu, bateria




TarifaPreuQuantitatTotal
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}})Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}
Tornar

Establint la teva reserva