TEATRE JOVENTUT

JUAN DIEGO BOTO - UNA NOCHE SIN LUNA

JUAN DIEGO BOTO - UNA NOCHE SIN LUNA

TEATRE JOVENTUT (Sala A) - Carrer Joventut, 4-10

08904 L'HOSPITALET DE LLOBREGAT, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

AJUNTAMENT DE L'HOSPITALET DE LLOBREGAT


Autor i intèrpret:  Juan Diego Botto
Direcció:  Sergio Peris-Menchet

Disseny d’escenografia: Curt Allen Wilmer (AAPEE) amb Estudi Dedos

Disseny d’il·luminació: Valentín Álvarez

Una noche sin luna és una peça commovedora i sorprenent que ens parla de Lorca des d’una sensibilitat del segle XXI, com si el mateix Federico fos avui aquí entre nosaltres.

Una noche sin luna és una obra on ens apropem als aspectes menys coneguts de la vida i l’obra de Federico García Lorca. El viatge que planteja la funció no és un viatge arqueològic sinó una manera de conèixer a través de la seva obra la nostra pròpia realitat. D’aquesta manera l’obra es converteix en una peça viva, atrevida i dinàmica on la paraula de Lorca, la seva vida i el seu món, serveixen de mirall del nostre. L’obra recull entrevistes, xerrades i conferències de Federico García Lorca, així com fragments de les seves obres. A través d’aquests i de la dramatúrgia de Juan Diego Botto és Lorca mateix qui en primera persona ens acosta al seu món.

Amb molta ironia, emotivitat i sentit de l’humor l’autor va relatant el pas per la residència d’estudiants, les crítiques rebudes per Yerma, la seva experiència a La Barraca, la seva relació amb la premsa, els seus amors, la tensió dels últims anys, i amb tot això anem apropant-nos a temes com el paper de la dona sota la seva mirada sempre poètica i reivindicativa, la necessitat de la llibertat artística i d’expressió, la lluita per la llibertat d’identitat sexual, o la importància de la memòria i les arrels .

 

Espectacle en castellà

Durada: 1 h, 45 min


Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva