CAFÈ DEL TEATRE

JORGE DA ROCHA

JORGE DA ROCHA

(MUSICA,World Music)

CAFÈ DEL TEATRE - ROCA LABRADOR 4 BIS

25003 LLEIDA, LLEIDA, ES

Veure mapa
Organitza:

CAFÈ DEL TEATRE

Després de l'èxit del seu primer àlbum These are a few of my favorite songs i després de presentar-lo en escenaris de mitja Europa, Jorge da Rocha presenta el seu segon àlbum a solo: To Drop and Let Go. Una obra singular, que trenca les fronteres de la seva trajectòria jazzística i la incorpora en la seva passió per la música moderna, per les músiques del món, per lo alternatiu i per la cançó.

En un diàleg constant entre els sorprenents recursos de la seva veu i el seu contrabaix, Jorge da Rocha sedueix al públic en un viatge de descoberta musical, emocional i del seu univers propi, els seus sentiments i experiències en la recerca personal i artística.
Després de la sorpresa inicial de descobrir tot el que pot aconseguir da Rocha amb només dos instruments però combinats de forma màgica i gràcies a la seva sinceritat innata, els assistents dels seus directes no poden evitar rendir-se davant un espectacle únic. La seva apassionant expressivitat impacta per la seva versatilitat, per la seva originalitat i per una posada en escena d'atmosferes suggerents i delicades, que enamora al públic des del primer moment.

http://www.jorgedarocha.com/es/

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva