CURTCIRCUIT

Joana Serrat + Marta Delmont

Joana Serrat + Marta Delmont

BARTS CLUB - AVINGUDA DEL PARAL·LEL, 62

08001 BARCELONA, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:
ASACC

ASACC

JOANA SERRAT


La cantautora de Vic, Joana Serrat, no para. Ha gestat el seu últim àlbum -el quart en cinc anys- a la ciutat de Dripping Springs, Texas; d’aquí el seu títol.

Serrat es serveix novament dels preceptes del Folk per a continuar elaborant un llenguatge propi. Si temps enrere va tenyir les seves composicions amb pinzellades Pop (2014) i posteriorment va envernissar les seves cançons amb ambients Dream-Gaze (2016), ara desenvolupa i enforteix la seva vessant més Americana en aquest Dripping Springs (2017).


Joana Serrat porta a Curtcircuit el seu millor àlbum fins la data, el més complet, el més rodó. Un treball en el qual les virtuts de la catalana es veuen augmentades de manera exponencial: la composició i interpretació, la seva personalitat i aquesta aura intangible i captivadora que desprèn. Un treball que versa sobre els comiats, impregnat d'una nostàlgia optimista, una malenconia que no aïlla, ni tanca l’esperit. Una manifestació de llibertat en l'aposta vital per a l'objectiu de fer realitat els somnis.MARTA DELMONT


Marta Delmont presentarà a Curtcircuit el seu segon disc "Landlords" (2018), en el qual fa un pas més enllà en la recerca d'un so propi. Sense perdre de vista els referents que prevalien a "Silver Blaze" (2016), Delmont es desmarca de l'Americana clàssic per arriscar amb un so més ambiciós, endinsant-se en atmosferes fosques i complexes, plagades de detalls impecables.


Ha estat capaç de definir un so propi que porta les composicions a una nova dimensió ja apuntada en el seu primer disc. Té predilecció pels paisatges sonors evocadors i elegants, que denoten certa reminiscència de propostes més contemporànies com The War On Drugs, My Morning Jacket o Conor Oberst, amb sonoritats més psicodèliques i etèries.

Tarifa Preu Quantitat Total
Tarifa (* EXHAURIDES{{linea.comentario}}) Preu Preu
Preu
Quantitat Total
 
Despeses de gestió
Total

{{promo_seleccionada.nombre}}

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}

Tornar

Establint la teva reserva