FRESC FESTIVAL

JOAN VÁZQUEZ

JOAN VÁZQUEZ

AUDITORI 3 ESPAI CULTURA FUNDACIÓ SABADELL 1859 - C/ D'EN FONT, 25

08201 SABADELL, BARCELONA, ES

Veure mapa
Organitza:

Fundació 1859 Caixa Sabadell


L’actor i cantant JOAN VÁZQUEZ es posa en la  pell       d’un autèntic crooner per emprendre la gira FEELING GOOD, on presentarà en directe les seves particulars versions d’estàndards de jazz com la que es pot escoltar en el primer single del àlbum Feeling Good, Em Posen Molt els Teus Ulls, una reinterpretació del clàssic I Get a Kick Out of You de Cole Porter.

 

 La idea de ser un crooner sensual i, alhora, també una mica gamberro i provocador, fa temps que es cou al cap de Joan Vázquez: els sons i els ritmes del “Rat Pack” sonaven molt sovint a casa seva quan era petit i sempre l’han fascinat.

 

Posteriorment, va descobrir que molts dels èxits de Frank Sinatra o Dean Martin són cançons de musicals convertides en estàndards de jazz: peces de Cole Porter, George Gershwin, Jerome Kern, Richard Rogers... Així, gràcies a escoltar a Sinatra, va apropar-se al món dels musicals, un àmbit on ha treballat en els darrers vint anys com a actor i cantant d’espectacles com Merrily We Roll Along, My Fair Lady, Hair, Rent, Bagdad Cafè, i els recentment aclamats Paquito Forever, Ciutat de Gespa i Ocaña, reina de Las Ramblas.

Les formacions de jazz més vintage sonen d’una manera que  transporten al públic a Nova York, a llums de ciutat, a clubs nocturns, a vellut... I aquesta és l’atmosfera que ha aconseguit captar Joan Vázquez a Feeling Good, un disc on hi ha molt swing.

 

Tant al disc com en directe, Joan Vázquez recupera la sonoritat del jazz més vintage i li incorpora algun toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual, incloent peces orquestrades i d’altres més íntimes.

La gira FEELING GOOD inclou un repertori variat on es barregen temes  mítics en el seu anglès original

Joan Vázquez ha actuat en aclamats musicals a Barcelona i Madrid, entre els que destaquen els papers de Claude a Hair, Frank a Merrily We Roll Along o Sky a Mamma Mia!. Altres crèdits de teatre de gran format i musicals inclouen Els Nois d'Història, Bagdad Cafè, My Fair Lady i Rent.

 

 Amb el seu show Something's Coming: un tribut a Sondheimen, Joan es va convertir en el primer artista de teatre musical del país en actuar    en llegendaris cabarets de Broadway i el West End, com el Crazy Coqs de Londres i el 54 Below de New York City.

Més recentment, Joan Vázquez ha estat molt aplaudit pel seu espectacle antològic 20 anys no són na’ a la Sala BARTS i pel seu paper como a Ocaña al musical Ocaña, Reina de Las Ramblas, pel qual ha estat guardonat com a Millor Actor de Musical en els Premis de la Crítica 2019 i els Premis Teatre Barcelona 2020.Carregant les zones, esperi si us plau..
Seleccioni una zona si us plau
{{zona.nombre}}
{{butaca.txtzona}}, {{butaca.lblButaca}} {{butaca.descripcion}}
EXHAURIDES
Zona/ButacaTarifaPreu
{{linea.zona}} {{linea.lblButaca}}
 
Despeses de gestió
Total
Promocions disponibles
Codi de descompte

Validant, esperi

{{errorPromoMensaje}}
{{promo.nombre}}{{promo.nombre}}

Validant, esperi

{{promo.errorPromoMensaje}}

Establint la teva reserva

Zona numeradaZona sense numerarZona no disponible
{{zona.nombre}}: {{zona.disponibles}} disponibles
{{zonaprecio.precioHasta != zonaprecio.precioDesde ? (txtDesde + ' ') : ''}} {{(zonaprecio.precioDesde | number:2) + ' EUR'}} {{zonaprecio.tarifas.length==1 ? '(' + zonaprecio.tarifas[0].nombre + ')' : ''}}Butaca seleccionadaNo disponibleNo disponible temporalmentNo disponible separació Covid19
Entrades exhaurides

Tornar

Establint la teva reserva